УДС: Грађани у својим рукама држе кључ промена у Србији

Марко Ђуришић, први на изборној листи Уједињене демократске Србије рекао је у Лебану да су грађани ти у чијим рукама се налази кључ промена у Србији и позвао све који желе пристојну, демократску, грађанску и европску земљу да гласају за листу на месту број 7.

“Грађани Србије су ти у чијим рукама се налази кључ промена у Србији. Изласком на изборе 21. јуна и гласом за листу Уједињене демократске Србије на месту број 7 направићемо први корак ка променама“, рекао је Ђуришић.

Ђуришић је додао да је улазак у парламент Уједињене демократске Србије први корак ка стварању демократског друштва, даљег окупљања свих демократских политичких снага, ширењу организације и мреже по целој Србији. УДС ће то радити после уласка у Скупштину зато што је то једини пут да се створе услови за победу и промену садашње власти.

„(променама) које ће од Србије направити поново пристојну, демократску, грађанску, европску земљу”, казао је Ђуришић.

Посета Лебану у финишу изборне кампање за Уједињену демократску Србију има посебан значај с обзиром на то да су у јавност биле пласиране нетачне информације о броју потписа прикупљених у овом малом месту на југоистоку Србије.

Лебане служе и као прави пример самосталног организовања грађана за борбу против власти на изборима који су прикупили потписе и за локалну и за републичку листу и заједно са Уједињеном демокраском Србијом желе да се на овим изборима боре за бољу и извеснију будућност.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА