Глас за УДС је глас за европску Србију

Бојан Костреш, један од лидера Војвођанског фронта и Уједињене демократске Србије позвао је грађане и грађанке да гласају за листу под редним бројем 7 јер се на њој налазе све полтичке групације из Војводине које су за европску Србију.

Костреш је је у Новом Бечеју истакао да се Уједињена Демократска Србија залаже за равноправну Војводину у Србији која је пуноправна чланица Европске уније.

“Ми желимо да се Војводина и Србија налазе у Европској унији. Војводина ће бити равноправна у Србији и саставни део Евопске уније само ако листа Уједињене демократске Србије, под редним бројем 7, оствари добар изборни резултат на републичким изборима“, истакао је Костреш.

Костреш је позвао грађанке и грађане Војводине да гласају за листу Уједињене демократске Србије рекавши:

„Због тога позивам грађанке и грађане Војводине да гласају за Уједињену демократску Србију, јер се све релевантне политичке групације које долазе из Војводине, а залажу се за њену аутономију, налазе на овој листи“.

На листи под редним бројем 7 налазе се људи који су се доказали и у приватном и у политичком животу, али и младе снаге које су спремне да се боре за грађанску, демократску, европску Србију и бољи живот свих њених грађана.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА