УДС: У скупштини ћемо штитити све који желе нормалну земљу

Бојан Ђурић, један од лидера Уједињене демократске Србије рекао је у Нишу да ће УДС после избора 21. јуна ући у Скупштину како би заступала и штитила грађане који желе земљу базирану на европским, демократским вредностима и који су политички противници постојеће власти.

„Уједињена демократска Србија иде у Скупштину Србије да тамо заступа и штити све који су за нормалну земљу а који су полтички противници ове власти.,“ казао је Ђурић у Нишу.

Ђурић је додао да ће после уласка у парламент Уједињена демократска Србија наставити да шири своју мрежу и јача инфраструктуру широм Србије и окупља све демократске снаге.

„Одатле (из парламента) ћемо наставити да ширимо своју мрежу по целој земљи. Наставићемо да окупљамо и све демократске снаге“, рекао је Ђурић.

Уједињена демократска Србија је основана као база за све грађане али и политичке опције који Србију желе да виде у оквиру Европске уније, изграђену на демократским принципима са чврстим институцијама .

„(Наставићемо да се окупљамо) око вредности, око Европе, демократије, владавине права…“, рекао је Ђурић

На листи под редним бројем 7 налазе се људи који су се доказали и у приватном и у политичком животу, али и младе снаге које су спремне да се боре за бољи живот свих грађана Србије.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА