УДС: Сачуваћемо будућност и здравље грађана

Mарко Ђуришић, први на изборној листи Уједињене демократске Србије рекао је у Смедереву да је доба вест за Србију што људи са листе УДС знају како да реше проблеме грађана, и сачувају њихову будућност и здравље.

„Данас у Смедереву разговарали смо са грађанима о њиховим проблемима, проблеми (који су) пре свега везани за здравље због лошег ваздуха, лоше земље, лоше воде“, рекао је Ђуришић.

Ђуришић је додао да Уједињена демократска Србија у градовима и општинама широм Србије разговара са грађанима о њиховим проблемима са жељом да им понуди решење. УДС уме да слуша и разуме недаће са којима се грађани свакодневно сусрећу и нуди конкретне предлоге за превазилажење различитих потешкоћа.

„Добра вест за Смедерево, добра вест за Србију, јесте да људи са листе Уједињене демократске Србије знају како ове проблеме да реше“, рекао је Ђуришић.

Поводом загађене животне средине у Смедереву где већ дуже време постоји проблем са квалитетом ваздуха, као и недостатак санитарне депоније, Ђуришић је грађанима Смедерева понудио један од могућих начина за разрешење еколошких питања у овом граду.

„Формираћемо (УДС) Фонд за заштиту животне средине, наменски и одговорно трошити та средства како би сачували будућност и здравље грађана Србије,“ рекао је Ђуришић током дружења са грађанима Смедерева.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА