УДС: Имамо јасан план за будућност

Бојан Ђурић, један од лидера Уједињене демократске Србије рекао је да су предузетници који вредно и напорно раде, данас више него икада суочени са огромном неизвесношћу због неефикасности државе.

Током посете огледном пољопривредном домаћинству у селу Добри До код Смедерева, Ђурић је рекао да је Србија пуна дивних људи, дивних економија, газдинстава и предузетника који пред собом немају никакву слику какав је економски план ове земље што изазива огромну несигурност.

„Српска економија је пуна оваквих дивних људи, дивних економија, дивних дворишта, предузетника, предузетних радњи. Сви они вредно и напорно раде и сви они су данас посебно суочени са огромном неизвесношћу. То је пре свега због тога што је држава неефикасна и што они заправо немају никакву слику пред собом какав је економски план ове земље“, рекао је Ђурић

Ђурић је нагласио да ће се Уједињена демократска Србија бавити управо таквим проблемима грађана широм Србије.

„Уједињена демократска Србија ће се бавити тим проблемом. Пре свега оним препрекама које стоје у економији и у нашој политици“, рекао је Ђурић и додао да УДС има јасан план за будућност.

„Јасан план за будућност, план у неколико корака, интеграција Србије у Европу и свет, и онда ће сви ови дивни људи моћи да остваре своје пуне потенцијале“, рекао је Ђурић

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

                                                                      УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА