УДС: Избори су прилика да се промени власт

Ђуришић је додао да су избори прилика да се промени власт и да је, без обзира што не постоје услови за фер и поштене изборе, обавеза полтичара да не одустају од борбе за бољи живот грађана.

„Избори су прилика да се промени власт. И без обзира што данас у Србији не постоје услови за фер и поштене изборе, посао политичара је да буду у првом реду борбе, да буду испред грађана, и да се на изборима и у институцијама боре за њихове интересе“, рекао је Ђуришић.

Ђуришић је додао да је разлог због кога Уједињена демократска Србија излази на изборе управо тај, да грађани имају за кога да гласају, за оне који су спремни да буду у првом реду борбе за промену власти и који знају како се то ради. УДС грађанима нуди праву алтернативу власти, која ће Србију вратити на пут европских интеграција и заједно са њима изградити демократску, грађанску и модерну Србију.

„Зато листа Уједињена демократска Србија излази на изборе, како би послала грађанима добру вест – да не одустајемо када је тешко“, казао је Ђуришић.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

Београд, 23. мај 2020. године

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА