УДС: Борићемо се против корена корупције

Ненад Константиновић, један од лидера Уједињене демократске Србије, рекао је у Шапцу да УДС има план како да се бори против корупције и грађанима врати поверење у институције и владавину права.

Константиновић је, у дружењу са грађанима Шапца, истакао да је корупција један од највећих проблема у Србији.

„Она (корупција) не само да је дозвољена већ је и подстакнута од стране власти“, рекао је Константиновић.

„У земљи која је заробљена у корупцији, грађани нису једнаки , могуће је једино партијско запошљавање а злоупотреба јавних ресурса је енормна“, рекао је Константиновић.

Он је додао да „Уједињена демократска Србија има план да искорени корупцију и да поврати поверење грађана у институције и владавину права“.

У фокусу Уједињене демократске Србије су грађани, њихови проблеми и начини за решавање тих проблема. Један од многобројних, који спада међу најважније, је свакако корупција која аутоматски крши принцип једнакости свих грађана пред законом и изазива крупне и негативне последице у друштву.и на тај начин не допушта земљи да се даље развија. Због тога је спречавање корупције један од приоритета УДС.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

Београд, 23.мај 2020. године

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА