УДС: Грађани Србије заслужују да живе као у ЕУ

Бојан Ђурић, један од лидера Уједињене демократске Србије рекао је да УДС жели да води земљу ка Европској унији јер су грађани Србије заслужили да живе као и људи у земљама ЕУ.

„Уједињена демократска Србија жели да води Србију у Европу, у Европску унију због тога што то заслужује апсолутно сваки грађанин ове земље“, каже Ђурић.

Ђурић је додао да већину у овој земљи чине људи који су пристојни, добри, вредни и поштени који апсолутно заслужују да живе онако како живе исти такви људи у земљама Европске уније.

„Начин на који смо се понашали у овој кризи показује да смо у многим сварима и бољи од земаља Европске уније. Те потенцијале у људима Уједињена демократска Србија жели да искористи“, рекао је Ђурић.

Ђурић је казао да је Уједињена демократску Србија створена како би на изборима заштитила европску идеју и европске вредности зато што су оне начин да живот у Србији буде бољи. Тек када Србија постане пуноправна чланица ЕУ, нестаће наши велики проблеми – несигурност, неједнакост пред државом и законом, свемоћ власти, стални сукоби, страх од економске и социјалне кризе који је појачан после епидемије.

Да би се то десило мора да постоји уједињена политичка снага која ће се борити за Србију у Европској унији, а то је Уједињена демократска Србија.

Уједињена демократска Србија је политички савез Србије 21, Војвођанског фронта на челу са ЛСВ, Странке модерне Србије и Грађанског демократског форума.

Београд, 22.мај 2020. године

УЈЕДИЊЕНА ДЕМОКРАТСКА СРБИЈА